Söka jobb hos oss

DU ÄR VÄLKOMMEN ATT SÖKA ARBETE HOS OSS

HRS Personlig Assistans är ett assistansbolag som är väldigt noga med vem som anställs hos våra funktionshindrade kunder. Därför brukar vi redan i våra annonser specificera så mycket som möjligt om tjänsten och vem det är vi söker. Personkemin mellan dig och den funktionshindrade är A och O i detta arbete och inget vi kan påverka. 

Det är viktigt att du läser annonsen noggrant och bara svarar om du tycker att du uppfyller kraven och passar för tjänsten. Du kan även svara om du inte uppfyller alla våra krav, men då vill vi att du motiverar varför du tycker att du passar ändå. 

Vi är inte så intresserade av varför du vill arbeta som personlig assistent överhuvudtaget, men vi är desto mer intresserade av varför du tycker att du passar just för den utannonserade tjänsten.

Om arbetstiderna finns med i annonsen, vill vi gärna veta varför just dessa arbetstider passar in i ditt nuvarande liv i övrigt.

Det är alltid bra om du även skriver när du kan tillträda tjänsten.

”HRS Personlig Assistans är ett assistansbolag som är väldigt noga med vem som anställs hos våra funktionshindrade kunder”

”Personkemin mellan dig och den funktionshindrade är A och O i detta arbete och inget vi kan påverka.”

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Våra anställningsvillkor skiljer sig inte mycket från de flesta andra arbetsplatserna för personliga assistenter, eftersom vi följer samma lagstiftning och samma regelverk. Betalning sker per timme efter inlämnad timlista (elektroniskt med signering i Mobilt BankID) och lönen betalas ut senast den 25:e månaden efter.

Allmän Intresseanmälan:

För dig som inte ansöker om en specifik tjänst.


Jag vill vara med i vikariebankenJag vill INTE vara med i vikariebanken

Har du frågor?

info@hrscandinavia.se

Svanevägen 25, 212 23 Malmö

Copyright HRS Personlig Assistans, Alla rättigheter reserverade.

En hemsida av Capace Media

Cookies & GDPR             info@hrscandinavia.se