Ansök till oss!

u

Ansök om personlig assistans

Vi hjälper dig med det som behövs för din ansökan. Du börjar med att kontakta oss för ett personligt möte, där vi pratar om dina hjälpbehov och vad som är viktigt för dig.

HJÄLP GENOM HELA PROCESSEN

Vi hjälper dig genom hela processen, från din första ansökan, med vad som behövs för att styrka dina hjälpbehov, till Försäkringskassan gör en utredning av dina assistansbehov. När du har fått ett beslut om din beviljade assistans, kommer assistansanordnaren att skapa ett individuellt upplägg för dig med utgångspunkt från din individuella situation.

TRIVS DU MED DINA ASSISTENTER?

Personliga assistenter måste kunna smälta in i ditt liv för att kunna vara till hjälp och glädje för dig. Därför är du med och bestämmer vilken profil dina assistenter ska ha. Sedan rekryterar assistansanordnaren personliga assistenter speciellt för dig och som passar dina intressen och din livsstil.

Vi Har erfarenheten

Med över 20 år i branschen har vi erfarenhet av kunder med Addisons, Alzheimers, autism, CP-skada, MS, epilepsi, följder av en stroke, medfödda och förvärvade hjärnskador och andra skador till följd av olyckor.

Det som våra kunder har gemensamt är att de behöver en personlig assistans. Sedan har var och en sina egna behov, sin egen livsstil, sina egna värderingar och sina egna intressen. Vi försöker att gå tillmötes genom att ge var och en ett individuellt upplägg för sin personliga assistans.

HAR DU FRÅGOR OM RÅDGIVNING OCH ADMINISTRATIVT STÖD FÖR EGNA ARBETSGIVARE INOM PERSONLIG ASSISTANS?

info@hrscandinavia.se

Copyright HRS Personlig Assistans, Alla rättigheter reserverade.

En hemsida av Capace Media

Cookies & GDPR             info@hrscandinavia.se