Vill du byta assistansbolag?

$

Redan kund hos annat bolag?

Om du är kund hos ett annat assistansbolag idag, kan du byta till HRS Personlig Assistans. Du börjar med att kontakta oss för ett personligt möte, där vi pratar om dina önskemål och behov och vad som är viktigt för dig hos din assistansanordnare.

N

Anpassat Upplägg

Utifrån din beviljade assistansersättning kommer vi att skapa ett individuellt upplägg för dig och din assistans. Upplägget kommer att styras av dina behov, din livsstil och dina intressen.

Trivs du med dina assistenter?

Självklart kan du ta med dig dina assistenter som du trivs med. Men du kan också byta personliga assistenter. I så fall hjälper assistansanordnaren matcha dina önskemål till att anställa personliga assistenter som vi rekryterar speciellt för dig och som passar dina intressen och din livsstil.

Vi Har erfarenheten

Med över 20 år i branschen har vi erfarenhet av kunder med Addisons, Alzheimers, autism, CP-skada, MS, epilepsi, följder av en stroke, medfödda och förvärvade hjärnskador och andra skador till följd av olyckor.

Det som våra kunder har gemensamt är att de behöver personlig assistans. Sedan har var och en sina egna behov, sin egen livsstil, sina egna värderingar och sina egna intressen, som vi försöker att gå tillmötes genom att ge var och en ett individuellt upplägg för sin personliga assistans.

Vi hjälper dig!

info@hrscandinavia.se

Svanevägen 25, 212 23 Malmö

Copyright HRS Personlig Assistans, Alla rättigheter reserverade.

En hemsida av Capace Media

Cookies & GDPR             info@hrscandinavia.se